Het kind en het badwater_(Trailer 2023)

 

Trailer van de documentaire die dan toch deze zomer hopelijk in zijn geheel te zien zal zijn. Het onderwerp is onverminderd actueel, nu de minister van onderwijs recent honderden miljoenen extra ter beschikking heeft gesteld voor het verbeteren van basisvaardigheden als lezen, schrijven en rekenen. Want hoe zullen die miljoenen worden besteed en wat gaan peuters en kleuters daarvan merken? Over wat de kleuterperiode uniek maakt en wat dat vraagt van ons onderwijs.

Een reactie

  • Elly Dienske

    Na het theoretische verhaal hoop ik dat er ook nog praktische inspirerende voorbeelden gegeven gaan worden van hoe het wél zou moeten. Ik weet wel iemand die dat heel goed kan. De verstaanbaarheid was bij Hanneke Poot heel goed, bij anderen minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *