Inspiratiedag 2020 WSK gaat niet door.

De Inspiratiedag, eerst 28 maart jl., later uitgesteld naar 7 november, kan ook op deze datum niet doorgaan. Zaterdag hebben we dat in vergadering besloten en deze week werd het door de Ministers bevestigd. Het COVID-19-virus is weer aan het oprukken: een bijeenkomst organiseren mag niet/ zou zeer onverstandig zijn.

We hebben besloten om nog geen nieuwe datum te prikken. We wachten de omstandigheden betreffende het virus af. In januari komt de kerngroep weer bij elkaar en worden nieuwe besluiten genomen. Intussen beraden we ons op mogelijkheden om jullie te blijven inspireren!

Jij had je aangemeld voor de bijeenkomst van 7 november en hebt daarvoor een bedrag van 30 Euro betaald. Nu je aanmelding komt te vervallen omdat de Inspiratiedag niet doorgaat doen we je het volgende voorstel:

  1. Je doneert het betaalde bedrag aan de WSK.  Het geld zal worden gebruikt als bijdrage in de onkosten en er ligt bij de volgende Inspiratiedag een leuke set posters voor je klaar.
  2. Je vraagt het betaalde bedrag vóór 15 oktober a.s. terug. Het geld (met aftrek van 2,50 administratiekosten) zal dan naar je rekening worden overgemaakt.

We hopen dat we elkaar weer snel kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groet.

Blijf gezond,

Namens de WSK Lida, Gerda en Lianne

 

[ninja_form id=’11’]