©

“Werkgroep Onderwijs is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gepubliceerde berichten die van derden afkomstig zijn. Gegevens in deze berichten kunnen zijn verouderd, onjuist en kunnen typ- of zetfouten bevatten. De inzender van deze berichten blijft volledig verantwoordelijk en behoudt ook het copyright op deze berichten en foto’s.”
“Bij het aanleveren van materialen verklaart u / de inzender dat deze, tekst en afbeeldingen vrij van rechten zijn om te gebruiken. Eventuele claims van derden m.b.t. auteursrechten worden verwezen naar de persoon die deze heeft toegezonden. In principe worden er geen wijzigingen in een tekst aangebracht buiten eventueel noodzakelijke taalcorrecties.”
curdo cbd verstuiver ingebouwde batterijmods

3 reacties

 • Nadia Huppertz

  Zoals u al schrijft, vanaf 2021!

 • Nadia Huppertz

  Geachte,

  Onlangs ontving ik uw brief mbt toetsing van kleuters in groepen 1 en 2. U schrijft hierin dat de minister dit verbiedt. Ik lees en begrijp echter dat hij het toetsen niet verplicht. Ook schrijft u dat Cito de wet overtreedt omdat ze scholen benaderen. Dit klopt dan natuurlijk niet. Ik hoop dat u het met mij eens bent dat scholen kunnen bepalen of ze wel of niet toetsen en waarom. Of het inzicht biedt, is de vraag natuurlijk. Maar kleuters toetsen is niet verboden.

  • admin

   Vanaf 2021 zijn de kleutertoetsen verboden.
   Alle informatie hieromtrent is op onze website te vinden. Op de website vind je ook de correspondentie tussen de CITO en de WSK, alsmede de correspondentie met de onderwijscommissie en het ministerie van onderwijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *