Wie heeft er nog meer ❤️ voor de kleuter! – 9 maart in Gouda!

Op het WSK-Symposium Hart Voor De Kleuter! komt behalve Betsy van de Grift ook Hans Stroes – want het is belangrijk dat we ze laten bewegen! Bovendien kun je prima de motorische ontwikkeling van grote en kleine motoriek volgen!

Kleuters in beweging!

In onze huidige samenleving bewegen jonge kinderen steeds minder en eenzijdiger.
Ze zitten meer en vaker achter een ‘schermpje’, spelen minder en eenzijdiger buiten en moeten het goede voorbeeld helaas vooral van opa’s en oma’s krijgen. De gevolgen zijn goed zichtbaar als 4-jarigen de school binnen komen.  De grote en kleine motoriek en de zelfredzaamheid lijken minder goed ontwikkeld dan 10 of 20 jaar geleden.

Hans Stroes neemt de luisteraars mee aan de hand van een PowerPointpresentatie én filmpjes in het belang van bewegen, in mogelijkheden om de motorische ontwikkeling van grote en kleine motoriek te volgen en wat ouders en onderwijs kunnen doen om kleuters in beweging te krijgen en te houden.

Hans Stroes

Hans heeft het scholings- en adviesbureau Stroes in beweging, was vakleerkracht bewegingsonderwijs, bewegingsconsulent en docent aan ALO en Pabo. Coördinator van en docent aan de tweejarige opleiding tot MRT-er. Is medeauteur van de methode Basislessen bewegingsonderwijs en Leerlingvolgsysteem bewegen en spelen, De Schrijfladder, Handiger handschrift en Motorlabs

De locatie, Driestar Educatief, ligt op loopafstand van het treinstation van Gouda en er is genoeg parkeerruimte.

Boek gemakkelijk en snel via www.eventbrite.nl/e/789922448307/?discount=Vroegboek-WSK – de vroegboekprijs is beschikbaar t/m 31 januari!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *