Brief aan regering en kamerlid

Onderstaande brief hebben alle leden van de Werk- en Steungroep Kleuteronderwijs vanmorgen per mail ontvangen.

—–

Als je mede wilt ondertekenen, graag reageren vóór  4 april 2013, 9.00 uur

 

Aan alle leden van de Werk- en Steungroep Kleuteronderwijs

Beste allemaal,

In de eerste aanhechting vinden jullie de brief die de acht leden van de kerngroep plus Joke van der Meij morgen, 4 april, aan de regering en aan Tweede-Kamer-lid Rog willen toesturen – met kopieën aan de kamercommissie voor OCW en aan de onderwijsinspectie.
Ook staan er 4 bijlagen in. Die zullen samen in een apart bestand komen. Een derde bestand zal worden toegevoegd, namelijk ons document over ’10 letters vóór groep 1′; zie de tweede aanhechting.

We willen elk van jullie vragen in overweging te nemen of je de brief mede wilt ondertekenen. Als je dat wilt en je laat ons dat vóór 4 april, 9u00 weten, komt je naam op de lijst van ondertekenaars te staan.

Wil je daarbij ook je betrokkenheid bij het kleuteronderwijs aangeven en je woonplaats? Dus ‘Ans Bijla, leerkracht van groep 2, Cadzand’ of iets van dien aard; zie verder hoe wij met ons negenen de brief hebben ondertekend.

Als je na 4 april, 9u00 reageert, sturen we over enige tijd je ondertekening na. Er is nu echter enige haast bij omdat het onderwerp ‘kleuteronderwijs’ vanwege Rogs vragen van 12 maart aan de regering op dit moment in de ambtelijke molen zit. Als de regering heeft geantwoord, is onze brief niet voor niets maar zijn we het momentum een beetje kwijt. Vandaar de korte termijn tot 4 april, 9u00.

Bij voorbaat dank voor je overweging en voor je ondertekening als je die wilt geven!

Op 13 april (er zijn nog plaatsen vrij!) zullen we mededelingen doen over de jongste stand van zaken.

Met vriendelijke groeten, mede namens Anja, Elly, Erica, Gerda, Joke, Lianne, Martin en Riet,

Ewald

——

Ben je nog geen lid van de werkgroep maar wil je wel graag meer informatie, je aanmelden voor 13 april etc. dat kan, klik op onderstaande link en meld je aan!

Lid worden of meer informatie over de Werk- en Steungroep Kleuteronderwijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *