Ledensite

Op dit moment is het mogelijk om als lid van de Werk- Steungroep Kleuteronderwijs ook de ledensite te bezoeken.

Om inloggegevens te verkrijgen, registreer je je op de ledensite. Je ontvangt dan een wachtwoord en je kan de site bekijken, reageren en binnenkort ook in de koffiecorner met medeleden van gedachten wisselen.

Ook leden die zich bij Martin hebben opgegeven, vragen we om het registratieformulier te gebruiken. Van veel leden hebben we minimale gegevens, terwijl we graag willen weten welke achterban we precies vertegenwoordigen. Dus ook gegevens als opleiding en werkomschrijving zijn van harte welkom. De persoonlijke gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en niet aan derden verstrekt!
Graag zien we je aanmelding tegemoet.
 2013-10-15 ledensite kleuteronderwijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *