Oog voor ieder kind…

Anja Visser. kernlid van de Werk- en Steungroep Kleuteronderwijs werd vorige maand geïnterviewd voor het Kettinggesprek in Abcoude. Natuurlijk willen we jullie allemaal graag dat interview laten lezen.

Dat ze voor een kleuterklas wilde, wist Anja Visser al op jonge leeftijd. Dit jaar zit zij al 32 jaar in het vak. De eerste jaren werkte zij in Amsterdam, maar nu alweer dertien jaar in Abcoude, waar zij ook woont. Daarnaast is zij volop actief voor de Steun- en Werkgroep Kleuteronderwijs die twee jaar geleden in het leven geroepen is. Vorige kandidaat Jelske Hoogervorst, van het Jazzhuis in Abcoude, wil van haar weten wat er nog beter of anders kan het kleuteronderwijs.

Anja Visser: ‘Mijn passie ligt in het kleuteronderwijs. Daar kan ik mijn creativiteit in kwijt. Ik merk aan ouders en kinderen dat zij veel waardering hebben voor wat je doet. lees meer …

SONY DSC

Interview door Rosanne Kok (Witte Weekblad)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *