Dag van het vrije kleuterspel

Vandaag hebben de leden van de WSK een brief ontvangen over de 3e landelijke bijeenkomst van de Werk- en Steungroep Kleuteronderwijs met als thema Dag van het vrije kleuterspel op 4 oktober a.s. in Rotterdam.

Sedert oktober 2013 hebben we allemaal gewerkt aan een stuk over het belang van het vrije spel voor de kleuter. Een van deze dagen krijgen de leden van de WSK  daar de jongste versie van. Er is uiteraard nog gelegenheid om aan de tekst te sleutelen maar op 4 oktober gaan de leden over het stuk stemmen en zal het naar verwachting een officieel WSK-stuk worden.

Verder zijn er negen workshops – van voor en door kleuterleerkrachten. Iedere deelnemer kan er twee naar keuze volgen.

Meer weten? Word lid van de WSK en ga ook naar de Dag van het vrije kleuterspel! Klik hier onder op de afbeelding en de aanmeldpagina verschijnt!

 

2014-08-27-wsk-dag-van-het-vrije-spel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *