Deelnemers Dag van het Vrije Spel in Rotterdam

Een berichtje voor de deelnemers van de Dag van het Vrije Spel in Rotterdam van afgelopen zaterdag 4 oktober.

Natuurlijk zijn we benieuwd hoe jullie als deelnemers van de Dag van het Vrije Kleuterspel hebben ervaren. We vragen je daarom om via onderstaande link ons digitale evaluatieformulier in te vullen. Het is echt maar een paar minuutjes…
Wij stellen jouw bijdrage zeer op prijs!

Op de ledensite (want daar staat het formulier) moet je natuurlijk wel ingelogd zijn… Vragen over inloggen? Stuur een mailtje naar Lida Boonstra wsk@bixedu.nl en zij helpt je op weg, vermeld even je telefoonnummer.

http://wegwijs.in/ledenkleuteronderwijs/evaluatieformulier-dag-van-het-vrije-kleuterspel/

 

Alvast onze hartelijke dank!

Kerngroep WSK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *