Jonge kind op de pabo.

Aan alle leden van de WSK

Op 14 december was er op het ministerie OCW een bijeenkomst over het jonge kind op de pabo. Er waren ongeveer 34 deelnemers, onder wie 7-10 kleuterleerkrachten, 12-14 pabo-docenten, 2 vertegenwoordigers van de PO-Raad, 2 vertegenwoordigers van de AOb, 2 vertegenwoordigers van CNV-Onderwijs en 3 WSK’ers.
Tevoren heeft de kerngroep een brief voor Dekker geschreven. De drie WSK’ers hebben die aan het slot van de bijeenkomst ondertekend en aan Dekkers medewerkers overhandigd. De kern van de brief staat onder het kopje ‘Onze voorstellen’.
Die drie WSK’ers hadden 24 brieven van jullie bij zich – we hebben geprobeerd de schrijvers persoonlijk te bedanken, maar mochten we dat vergeten zijn: heel veel dank voor jullie brieven! Ook die hebben we aan Dekkers medewerkers overhandigd.

Mooi nieuws: het ministerie wil in januari een gesprek met de WSK.
We komen steeds dichter bij de plek waar aan de knoppen wordt gedraaid. Hopelijk gaan enkele knoppen gauw draaien in de richting van ‘een kleuter is geen schoolkind’.

Met vriendelijke groeten,

de kerngroep van de WSK

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *