2 reacties

  • Thea van Grinsven

    Ik word en ben intussen verdrietig en opstandig van zoveel onbegrip voor onze jongste leerlingen. Zo waar dat een kleuter en zijn leid(st)er niet serieus worden genomen

  • Mary

    Ja herkenbaar planningen maken. . Ik kan er maar niet aan wennen. En ik kan niet geloven dat iedereen zich slaafs kan houden aan de precieze planning die we ons zelf opleggen en opgelegd krijgen. . ‘Het moet nu eenmaal op papier staan voor inspectie en directie’ kan er bij mij nog steeds niet in. Je faalt daarom voortdurend…… voor je gevoel omdat door onzekerheid en onwetendheid van kleuterkennis van anderen je de werkwijze wordt voorgeschreven die absoluut geen recht doet aan aansluitend kleuteronderwijs. Respectloos en een aderlating voor onze toekomstige kinderen en jongvolwassenen. Het effect op lange termijn wordt zwaar onderschat. ….oa moeten bij ons kleuters beoordeeld worden met beoordelingen op een rapport met voldoende, ruim voldoende of goed twee keer per jaar voor oudsten en 1 keer per jaar voor jongsten. Ik wordt daar opstandig en verdrietig van, door het onbegrip voor de ontwikkeling van kleuters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *