(H)erkenning kleuteronderwijs (16)

Anja heeft met veel plezier en herkenning het artikel gelezen in het Noordhollands Dagblad van 10-11-2012 over de kleuter:

“Zelf ben ik ook zo’n oude kleuterjuf die met pijn in het hart en regelmatig boosheid en frustratie de ontwikkelingen volgt en probeert bij te houden. Ik werk 35 jaar met de kleuters in het basisonderwijs en door alle ontwikkelingen wordt het steeds moeilijker om met plezier te werken.

Ik denk echt dat we met z’n allen op moeten komen voor het belang van de kleuter en daarom ben ik dan ook heel blij met de Werkgroep Kleuteronderwijs, waar ik al bij ben aangesloten.”

Een reactie

  • Willy

    Ik ben ook een KLOSSER en geniet volop van mijn werk bij de kleuters in het speciaal basisonderwijs. Mét ontwikkelingen!!!! Kom op zeg, onderbouw je keuzes binnen je schoolorganisatie en hou op met gemopper. Deel je kennis, onderbouw je keuzes en niet pas nu, maar er zijn altijd mogelijkheden en kanzen voor geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *