Eerste Online WSK Meeting groot succes!

Vandaag vond onze eerste Online WSK Meeting met kleuterleerkrachten vanuit verschillende hoeken van het land plaats. In een gezellige groep van 5 leerkrachten werden meerdere (van tevoren door de leerkrachten zelf aangedragen) kleuteronderwerpen besproken. Onderwerpen die ons als juffen en meesters dagelijks bezig houden.

Van lesmethodes tot corona-uitdagingen, van kleuterspelletjes tot volgsystemen. Van alles kwam voorbij en geen mening was te gek.

Graag willen we onze eerste deelnemers hartelijk bedanken voor hun openheid en het delen van hun kennis en ervaringen als kleuterleerkracht.

Wil jij je ook laten inspireren door andere leerkrachten, je mening kwijt over een bepaald onderwerp of heb je vragen die je graag met anderen wilt bespreken? Houd dan onze websites, nieuwsbrief en social media in de gaten. Binnenkort plannen we nieuwe meetings in waar we je graag bij willen hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *