Reactie van WSK op advies van po-raad over differentiatie

Op 29 januari jongstleden heeft u een bijdrage1 geleverd aan de internetconsultatie inzake het Wetsvoorstel bevoegdheden schoolonderwijs jong en ouder kind (voortaan JK en OK). De Werk- en Steungroep Kleuteronderwijs (WSK) is bijzonder geïnteresseerd in uw opvattingen wat betreft de voorgenomen pabo-differentiatie.
Het punt ‘pabo-differentiatie JK-OK’ is mede op verzoek van de WSK in het regeerakkoord gekomen, onder meer naar aanleiding van de vele klachten over het kleuteronderwijs sedert 1985. Zie bijvoorbeeld Kleuters in de knel!2 en “Bijzonder weinig aandacht voor kleuter in PABO-opleiding”3 ……..

2021-02-18 Reactie van WSK op advies van po-raad over differentiatie (pdf)

 

Klik hier voor de pdf download.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *