Kleine terugblik – 11 WSK-inspiratiedag

Enkele reacties die we mochten ontvangen:

“Heel fijn om met gelijkgestemden te zijn. Je hoeft niets uit te leggen, men snapt elkaar. Ik was ook heel blij met de jonge leerkrachten en hun inbreng. Vooral hun constatering dat op de opleiding niet de aandacht aan de kleuter wordt besteed die nodig is om daar verantwoord mee aan de slag te kunnen. Zij moeten de opleiding duidelijk maken dat hier een groot tekort ligt.”

“Wat een fijne en goed georganiseerde inspiratiedag was het … Het enthousiasme was aanstekelijk en het contact met iedereen van de WSK- organisatie was warm. Ik hou er zeker een heel positief gevoel aan over!”

“Ik wil jullie allemaal bedanken voor de fantastische dag
Fijn om toch echt te voelen dat we voor de kleuters gaan met hart en ziel
Nu de rest van de leerkrachten!”
En natuurlijk enkele beelden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *