Dag van de (kleuter)leerkracht – 5 oktober 2023

Vandaag word jij in het zonnetje gezet door ouders, directie en bestuur, maar ook door de WSK omdat jij oog hebt voor de ontwikkeling van de kleuter!

Elke dag begint met een begroeting van vele ouders en hun kroost. Soms met een lach, een gesprekje of een traan op een wang, maar jij kunt elke keer weer rust aanbrengen, vertrouwen schenken en grenzen stellen!

Jij staat 200 dagen per jaar klaar om alle kleuters passende ontwikkelruimte te gunnen. Dat vergt een topconditie van jou in deze roerige tijden waarin veel aandacht is voor het academische leren, maar gelukkig staat de WSK achter alle kleuterleerkrachten in het land om hen speciaal vandaag te bedanken voor alle inzet en lef die zij uitdragen naar hun directie en bestuur voor het welzijn van de kleuter. Daar heb je een gezonde dosis vitamine Frustratie en Weerstand voor nodig om de kleuter vooral te mogen laten ontwikkelen in eigen tempo met in achtneming in welke fase de kleuter zich momenteel bevindt. Hoe belangrijk het is om te werken aan een goed fundament voor het latere leren.

Bedankt Kleuterleerkracht dat jij dit schooljaar je inzet voor de kleuter!

 

Kerngroeplid WSK-kleuteronderijs.nl
Inge Verkouw

 

 

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *