Wat een fijne werkdag!

Druk in de weer met het thema dozen!
In een hoek zitten kinderen op de grond en passen schoenen die verstopt zitten in allerlei schoenendozen. In een andere hoek wordt volop met dozen gebouwd. Wat een ontdekking doen de kinderen als je allemaal dozen naast elkaar legt en er komt een kartonnen plaat op, dan kun je er gewoon op liggen en staan! Er zijn verder al hoge stapels gebouwd en mooie muren. Dan is er nog de gitaarhoek waar elastiekjes om tissuedozen gedaan worden en dan lekker gitaar spelen. In de loop van de dag ook nog even met een klein groepje apart om te oefenen wat in het groepshandelingsplan beschreven staat. Wat genieten de kinderen van de aandacht in een klein groepje en wat geniet de juf want nu hoor je nog veel meer van de kinderen!
Wat een leuk thema en wat een lekkere werkdag!
Het is toch heerlijk om kleuterleerkracht te mogen zijn! Laten we dat toch niet vergeten!

Een reactie

  • Margo Jutjens

    Leuk om te lezen. Word ik blij van. Werken met Kleuters is het leukste wat er is zeker op deze goed bij belevingswereld passende manier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *