Wat heeft het zwartboek te weeg gebracht in Den Haag?

Ik vraag mij af wat het zwartboek te weeg heeft gebracht in  Den Haag  – heeft men het gewoon voor kennisgeving aangenomen en dat is het dan – wat kunnen ouders in de tussentijd doen ? – om hun kleuter nog kleuter te laten zijn – ik ben oma van een vier jarig meisje en heb het er wel vaak met mijn dochter over Het kan je niet ontgaan dat men inzet op de cognitieve ontwikkeling en maar weinig op het creative de fantasie van  het kind zelf – daar waar mijn dochter vroeger met  de meest mooie  tekeningen schilderingen etc thuis kwam zie ik dat het bij mijn kleindochter vooral gaat om het leren van letters en leren tellen etc – op die manier speelt ze dan ook  vaak na schooltijd – ik denk dat ik ook namens mijn dochter spreek dat di een zeer zorgelijke ontwikkeling is – maar gelijkertijd lijkt het of je geen andere keus meer hebt in de huidige tijd – dus ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig op welke wijze jullie invloed uitoefenen of terwijl invloed uit Kunnen uitoefenen en wat je dus zelf kan doen

met vriendelijke groet , F H

2013-10-28 zwartboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *