Bijeenkomst Kerngroep

Op zaterdag 22 maart rinkelden overal in het land de wekkers al vroeg om op tijd aanwezig te zijn in ‘De Hurnse Gaper’ in Hurwenen waar Elly ons hartelijk ontving. Met koffie, thee , een stuk Limburgse vlaai van Martin of een punt zelfgebakken appeltaart van Riet, begaven wij ons naar de vergaderruimte.
Om 10.00 uur opende Elly de vergadering waar we afspraken met elkaar de tijd te bewaken omdat de agenda overvol was.

Als eerste werd het woord gegeven aan Freddy Groot , een enthousiaste scenario schrijfster die door middel van het maken van een documentaire er samen met ons voor wil zorgen dat de kennis vanuit het specifieke kleuteronderwijs bewaard blijft. Het begin van een vergader marathon, een teken dat we als W.S.K. niet stil zitten.

Er werd onder andere gesproken over het boek waar aan gewerkt wordt voor de pabo’s, de samenwerking met basisscholen binnen de regio Noord – Holland, de hoorzitting die mogelijk in de 2e kamer gehouden zal worden , de power-pointpresentatie en de website.

Op het besloten deel van de site vind je meer informatie over de laatste ontwikkelingen. Als je problemen hebt met het inloggen, neem dan even contact op met Lida Boonstra,zij helpt je graag verder.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *