O-factor in 12 provincies

CNV Onderwijs komt naar je toe met de O-factor!

En leden van de kerngroep zijn in enkele provincies aanwezig om een workshop te verzorgen. In veel provincies is er een gratis activiteit georganiseerd.

Op 5 april 2014 organiseert CNV Onderwijs in alle 12 provincies een event dat in het teken staat van talent in het onderwijs.

Wil jij een ster worden in het onderwijs en het verschil maken op jouw school? Leren om je eigen talent en dat van je leerlingen verder te ontwikkelen? Kom dan op 5 april samen met andere onderwijscollega’s in beweging om jouw talenten verder te ontwikkelen tijdens inspirerende sessies en leuke side-events.

In elke provincie wordt door de leden een netwerkbijeenkomst georganiseerd van 10 tot 16 uur. Of je nu in het primair of voortgezet onderwijs, mbo of hbo werkt, leraar, OOP’er of schoolleider bent, lid of geen lid; iedereen is welkom. Het evenement wordt door CNV Onderwijs gratis aangeboden voor iedereen die werkzaam is of was in het onderwijs. Er wordt geen toegangsprijs gevraagd om het evenement voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken.
Het wordt een dag vol Onderwijsinhoud, Ontmoetingen, Ontspanning en Ontdekkingen.

Klik in de volgende tab de provincie aan waar jij de O-factor wilt bezoeken. Hierna kun je zien hoe het programma in jouw provincie eruit ziet en je inschrijven.

Blijf op de hoogte via deze website, via Schooljournaal en de Facebookpagina:www.facebook.nl/cnvonderwijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *