Symposium Education of the Heart

Op maandag 12 mei a.s. vindt het symposium ‘Education of the Heart’ plaats in Rotterdam, op de Erasmus Universiteit. Dit symposium draait om de vraag wat voor soort onderwijs er in Nederland nodig zal zijn voor leerlingen, studenten en managers, zodat er een meer compassievolle en duurzame samenleving zal ontstaan. De keynote spreker van het symposium is Z.H. de Dalai Lama. Hij zal een lezing houden aangaande dit thema waarna hij zijn reflecties zal geven op gepresenteerde initiatieven. Het symposium is bedoeld voor beleidsmakers, wetenschappers, bestuurders, docenten, studenten, leerlingen, executives, vernieuwers en veranderaars in de onderwijsketen in de breedste zin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *