Zo gaat het objectieve toetsen op de dierenschool… 

En hoe gaat het op de mensenschool met peuters, kleuters, jonge schoolkinderen en oudere schoolkinderen?

3 reacties

  • Erna

    Afschaffen die toetsen bij peuters en kleuters! Ik ben al jaren een roepende in de woestijn! Hetzelfde geldt wat mij betreft voor handelingsplannen bij kleuters….

    • Toos de wolf

      Idd afschaffen. Ik werk als pedagogisch medewerker op een vve peuterspeelzaal. Is tegenwoordig meer toets, schrijf en plannen werk… afschaffen gewoon veel spelen en veel praten en alles benoemen ze komen er echt wel.

    • Ja dat is zeker waar. De eigen observaties blijven het belangrijkste!Die handelingsplannen zijn op zich wel goed om kritisch te kijken naar je eigen handelen en het aanbod maar moet dat zoveel zijn? Gelukkig hebben wij een intern begeleider op onze school die dit snapt en alles heel kort en bondig wil hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *