9e Inspiratiedag WSK in Hoorn = VOL

De aanmelding voor de 9e Inspiratiedag van de WSK Werk- en Steungroep in Hoorn op 16 maart 2019 is gesloten. We hebben het maximaal aantal deelnemers bereikt.

Sta je (nog) op de wachtlijst dan ontvang je van ons een e-mailbericht zodra jouw aanmelding definitief is. Op dat moment kun je digitaal het bedrag overmaken of cash betalen bij binnenkomst.

Heb je je nog niet aangemeld maar heb je wel belangstelling?
Stuur een berichtje per mail aan
lidaboonstra@wsk-kleuteronderwijs.nl

 

(Aanmelden na 25 februari via formulier of betalen kan niet meer. Er hebben een maximum aantal aandeelnemers zich al aangemeld.)

 

 

4 reacties

 • Hella Sloksoede

  Wil graag op de wachtlijst worden gezet. Was vergeten me op te geven. Een gewone mail naar het genoemde mailadres kreeg ik onbestelbaar retour. Dan maar op deze manier.

  Met vriendelijke groet,
  Hella Sloksoede

 • Maud van der List

  Beste mensen,

  Ik ben Maud van der List en heb me zojuist opgegeven voor de WSKdag. Niet helemaal goed gelezen, want ik zie nu dat die dag vol is. Ik heb ook al 25 euro overgemaakt. Mocht ik niet meer in aanmerking komen, willen jullie dit bedrag dan terugstorten?

  Hartelijke groeten, Maud vd List

  • admin

   Hallo Maud,

   Je staat op de reservelijst. Mochten we afmeldingen ontvangen, sturen we je direct bericht. Anders ontvang je het bedrag natuurlijk retour.

   Lida Boonstra (kerngroep WSK)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *