Brief WSK aan de CITO

Dank voor uw brief van 7 november. U schrijft daarin onder meer ‘Op vragen waarop Cito tijdens het overleg op 11 juni het antwoord schuldig moest blijven, heeft u inmiddels ook een reactie ontvangen’. Wij hebben echter niet een zodanig antwoord ontvangen. Concreet, onze vragen van november 2018 waren:

• ‘Wilt u ons uw definities van de begrippen “toets”, “observatie-instrument” en “normering” laten weten?’ (brief van WSK aan het Cito, 9 november 2018).
• ‘We zien uw wetenschappelijk onderbouwde reactie op deze vier punten1 graag tegemoet’ (idem).
• ‘We zouden graag van u de verzekering krijgen (a) dat er in het voortraject op geen enkele manier psychometrische normering is verricht; (b) dat de door u bedoelde validatie louter is gebaseerd op de psychologische ontwikkeling van het kind’ (brief van WSK aan het Cito, 28 november 2018).

 

lees verder op de ledensite

pdf Brief WSK aan de CITO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *