Uitnodiging voor de 10e inspiratiedag – Jij komt toch ook?

 

Datum: 28 maart 2020
Plaats: Montessori IKC De Groene Ring, Bergdravik 2, 6922 HM Duiven (bij Arnhem). Op loopafstand van het station. Gratis parkeren rond de school.
Tijd: van 10.30- 16.00 uur. Inloop vanaf 10 uur
Lunch:   geheel verzorgd
Inschrijven: 1. Vul het aanmeldformulier hieronder in en
2. maak € 37,50 over naar rekeningnr NL 69 ABNA0593375963  t.n.v.  L.L. Morssink onder vermelding van WSKdag 28 maart + voornaam + achternaam, (Dit is belangrijk voor de administratie en bovendien krijg je na afloop van de dag een certificaat als bewijs van deelname.)

 

Kleuters in beweging.

Kinderen tot 6 à 7 jaar zouden zich vooral bezig moeten houden met hun fysieke en sociale ontwikkeling. De eerste zeven jaar heeft een kind al zijn energie nodig om te groeien in alle ontwikkelingsgebieden. Beweging is de kern van deze ontwikkeling, betrokkenheid zorgt voor het aanzwengelen van de intrinsieke motivatie.

Suze Roelofs-Emonds zal ‘s morgens een lezing verzorgen. Suze heeft jarenlange ervaring in het procesgericht begeleiden van kinderen in het basisonderwijs (regulier en speciaal).Geïnspireerd door het Ervaring Gericht Onderwijs en het gedachtegoed van het NIVOZ, puttend uit alle inzichten die een kindgerichte insteek hebben (onder andere Reggio Emilia), verwonderd door haar ervaringen als moeder en geleerd van haar werk bij expertisecentrum Ervarings Gericht Onderwijs (E.G.O.) vertelt Suze kleine verhalen met een grote boodschap. Suze voelt een diep vertrouwen in het potentieel van ieder mens en realiseert zich dat het vertrouwen in de ander vastzit aan het vertrouwen dat je hebt in jezelf. Het durven staan voor je belangrijkste waarden en daarnaar handelen leert haar telkens weer dat er veel mogelijk is in contact met leerlingen én leraren. Inmiddels is Suze samen met haar zus Ellen eigenaar van Tweemonds.nl: het centrum voor welbevinden en betrokkenheid

KLIK HIER voor meer informatie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.