Weinig tijd voor spelen en ontdekken! (67)

Juf Hetty stapte na ruim 15 jaar regulier onderwijs over naar een Vrijeschool:

“Ik heb het stukje gelezen in tijdschrift Ode en ik ben het er helemaal mee eens. Ik heb ook de ouderwetse kleuterleidsters opleiding gedaan en vind dat het huidige onderwijs veel te schools is voor het kleuterkind. Na ruim 15 jaar regulier ben ik overgestapt naar het Vrijeschool onderwijs en ben daar erg blij mee.
Ik heb les gegeven op de opleiding voor vrije scholen en ook heb ik wel eens een gast les gegeven op de huidige PABO.
Mijn dochter werkt al 10 jaar in het reguliere onderwijs en ook zij loopt ertegenaan, dat ze steeds meer en meer cognitieve zaken moet aanbieden. Weinig tijd voor spelen en ontdekken! Ik wil graag meedenken en vind de werkgroep een geweldig initiatief.”

elly-08

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *