Hier word ik heel vrolijk van….

De eerste zaterdag in oktober, in een basisschool in Rotterdam-Kralingen, met meer dan 100 juffen en meesters die hiervoor hun vrije zaterdag ‘opofferen’, een super gezellige dag!

Nee, het was zeker geen opoffering, ook al begon de Dag van het Vrije Kleuterspel al om  half 10 ’s morgens met een lekkere kop koffie of thee. De deelnemers van deze dag kwamen echt overal vandaan, Limburg en Zeeland maar ook Friesland en Groningen en alle provincies ertussen waren present.

2 workshoprondes met leuke onderwerpen gericht op het Vrije Kleuterspel, een lunch buiten in de zon en een aantal ‘officiële’ onderwerpen tijdens de centrale presentaties waren genoeg ingrediënten voor een gezellig (en leerzaam) samenzijn.

Hier enkele foto’s,

P1010527 

P1010540

 

Alle foto’s zijn te bekijken op de ledensite! Nieuwsgierig? Meld je dan aan!

ps. Kralingsche School bedankt voor jullie gastvrijheid!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *