Nog 1 dag tot 2021

Nog 1 dag tot 2021

Geef vandaag nog jouw wens voor 2021 aan ons door.
Stuur je wens op redactie@wsk-kleuteronderwijs.nl of schrijf je wens onder dit bericht.

Vanaf vandaag laten wij al jullie (kleuter-)wensen met onze (virtuele) wensballon op.

 

 

Een reactie

  • Esther

    Naast de pedagogen die aandacht gaan krijgen voor hoe jonge kinderen leren, wens ik dat de ontwikkelaars bij de (commerciële) uitgeverijen met hun neus op de feiten gewezen gaan worden. De laatstgenoemde groep met geldelijke belangen kan toch ook best écht kleutervriendelijke zaken ontwikkelen! Ik weet nog wel een gat in de markt voor hen! Dat is het ontwikkelen en/of aanpassen van methodes zodat de leerkrachten een stuk kindvriendelijker met hun leerlingen in de middenbouw van de basisschool kunnen omgaan. Immers, alle kinderen worden daar nu -onterecht- vanaf dag 1 in groep 3 op zowel reken-, lees- als schrijfgebied als jong schoolkind aangesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *